Снимка: istock
Кето хляб без яйца
Ще ви трябват следните продукти:
Начин на приготвяне:
Първата стъпка е да смесите настърганата моцарела и крема сиренето. Сложете ги в микровълнова фурна за 30 секунди, след това извадете, разбъркайте и сложете отново за 30 секунди. След като извадите сместа, отново разбъркайте добре – консистенцията напомня меко тесто. Смесете сухите съставки и прибавете към сирената. Поставете така полученото тесто в предварително намаслена формичка (ако използвате хартия за печене това не е необходимо). Поръсете с малко сусам. Загрейте фурната на 180 градуса. За да е напълно готов вашият кето хляб, ще са необходими около 15-20 минути. Изчакайте да изстине, поднесете с разтопено масло или зехтин. Да ви е сладко!