4 рецепти за закуски, които ще ви помогнат да отслабнете по-лесно 

Започнете деня с летящ старт 

14.06.2024г. / 11 15ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Овесени ядки с фъстъчено масло и банан

Ще ви трябват:

  • 4 и 1/2 чаши вода 
  • 2 ч. ч. фини овесени ядки 
  • 2 банана (нарязани) 
  • 2 с. л. фъстъчено масло 
  • 1/4 чаша нарязани бадеми 
  • 2 с. л. сироп от агаве
  • щипка сол 

В средно голяма тенджера сложете водата да заври. Намалете котлона до минимум и добавете овесените ядки и солта. Гответе, като разбърквате от време на време, за около 5 минути, докато овесените ядки омекнат и поемат по-голямата част от течността. Добавете бананите, фъстъченото масло, бадемите и сиропа от агаве и разбъркайте, за да се смесят равномерно. Ако овесената каша е твърде гъста, добавете малко мляко.

Свързани статии

Коментирай