4 рецепти за закуски, които ще ви помогнат да отслабнете по-лесно
Започнете деня с летящ старт
14.06.2024г. / 11 15ч.
Мария Василева
Снимка: iStock
Бъркани яйца със сьомга, аспержи и козе сирене
Необходими продукти:
Загрейте маслото в голям незалепващ тиган на среден огън. Когато е готово, добавете аспержите и гответе, докато омекнат. Подправете със сол и черен пипер. В голяма купа разбийте яйцата, заедно с млякото. Добавете и няколко щипки сол и черен пипер и ги сложете в тигана при аспержите. Намалете котлона до минимум и използвайте дървена лъжица, докато бъркате непрекъснато яйцата. Минута преди да са готови, добавете козето сирене. Свалете от котлона, когато яйцата са все още кремообразни и меки и сложете пушената сьомга.