Тенденции в педикюра за лято 2024 (Снимки)

Млечнобелите нокти са стилни и класически

19.06.2024г. / 10 30ч.
Мария Василева
Цветен педикюр. Снимка: iStock

Цветен педикюр. Снимка: iStock

Дори и да обичате зимата, със сигурност харесвате по-топлото време от годината. Тогава сте в настроение за нещо по-свежо и различно. Това може да се отнася както за дрехите, така и за прическата, маникюра и педикюра ви.

Кои ще са хитовите тенденции за педикюра през това лято? Ето няколко:

Метално лилаво 

Супер модерният метален лилав нюанс е идеален за лятото. Въпреки че може да изглежда смело, според модните специалисти, не трябва да се плашите от по-дивите металически лакове, с които да изпъстрите пръстите на краката си. Лятото е идеалното време да експериментирате с различни цветове и покрития, тъй като пръстите на краката са по-малко видими от пръстите на ръцете. Можете да опитате лак с цвят на лавандула или слива със сребърни или златни брокатени частици. Като алтернатива можете да помолите вашия педикюрист да нанесе сребърен или бял хромиран прах върху всеки лилав лак.

Млечнобяло 

Бял педикюр

Нищо не крещи „лято“ повече от белите нокти на пръстите на краката. Това лято млечнобелите нюанси ще продължат да властват. Имайте предвид, че всеки вариант на мек, неутрален бял лак върху пръстите на краката допълва всички тонове на кожата. Нюансите в покритието и непрозрачността и тона на лака са това, което прави разликата.

Свързани статии

Бебешкорозово 

Розов педикюр

Кокетният бебешки розов педикюр ще бъде много актуален този сезон. Меки, деликатни бебешки розови нюанси на пръстите крещят лятна романтика и елегантност. Но можете да ги надстроите, като играете с различни нюанси. Можете да покриете своя бебешки розов педикюр със слой студен нюанс на светлорозов перлен лак, за да постигнете гладко покритие.

Неоново оранжево лято 

През последните месеци звезди като Зендая и Хейли Бийбър включиха неонови цветове в своя външен вид. Том Бачик, маникюрист на знаменитости (като Марго Роби и Камила Кабейо), казва, че един нюанс ще бъде по-подходящ за педикюр. „Нещо малко неочаквано, което обичам в момента, са неоновите цветове, особено неоново оранжевото. Със сигурност такъв цвят ще предизвика интерес“, казва той.

Черешовочервено 

Има нещо безкрайно привлекателно в червените нокти, а класическият нюанс е основен за лятото. Черешовочервеното е нюанс, който просто се усеща толкова секси, като същевременно е привлекателен за всички възрастови групи. Това е идеалният нюанс за педикюр, тъй като той ще изглежда страхотно, съчетан с вашите бели, черни бански, или такива с животински принт.

Масленожълто 

Това е весел и слънчев цвят, а яркожълтото добавя нотка на забавна лятна атмосфера към вашия педикюр. Нюансът е перфектният избор за всеки, който иска да бъде забелязан заради педикюра си по фин, но уникален начин, тъй като се отличава с лимонови и зеленикави нюанси.

Рагледайте предложения за летен маникюр според зодията:

Свързани статии

Коментирай