7 тенденции в летния маникюр за къси нокти

Рисунките на череши са хит това лято 

28.06.2024г. / 12 00ч.
Мария Василева
Идеи за маникюр на къси нокти. Снимка: istock

Идеи за маникюр на къси нокти. Снимка: istock

Ако сте от дамите, които не си падат по прекалено дъгите нокти, можете да съчетаете практичността на късия маникюр и последните модни тенденции. Вижте кои 7 тенденции са актуални за летния маникюр.

Прозрачен като стъкло 

След като гримът тип „порцеланова кукла“ доби широка популярност, съвсем естествено беше ноктите да последват примера за тази тенденция. Според топ маникюристи, това лято ще видим доста „стъклени текстури“ върху ноктите. Това не са перлени нюанси и нокти, подобни на глазирани понички, а по-скоро отразяващи, огледални покрития. Гланцираният, стъклен ефект е перфектен за сезона, тъй като придава усещане за свежест и чистота. Опитайте вариант, който имитира желирана роза или пък който е подобен на прозрачен розов гланц за устни. Ако пък това не ви допада – заложете на чисто бялото.

„Сладки“ пастели 

Ах, тези пастелни нюанси! Наистина не можете да прекарате лятото без тях! Те са меки, женствени и напомнящи за деликатни цветя. Те ще ви помогнат да напоите пространството наоколо с романтична атмосфера. Ако обичате да следвате тенденциите, заложете на желеобразен пастел – така ще придадете свежа нотка на класическия пастелен тон. Ако пък желаете, опитайте по-приглушен, избледнял тон, като добавите капка сиво или тебеширено бяло, за да си направите по-модерни бонбонените нюанси. 

Свързани статии

Яркозелено 

Зелени нокти.

Абсолютният топ избор за тенденциите в ноктите за лято 2024 са яркозелените нокти. Хейли Бийбър бе споделила в социалните мрежи своя светещ яркозелен маникюр. И това може да е следващият голям хит за това лято. Ярките, неоново зелени нюанси ще заменят неоново розовите летни маникюри тази година.

С аромат на лавандулови полета

Ноктите в цвят лавандула са навсякъде тази пролет и тенденцията продължава и през лятото. Тук майсторът на ноктите и преподавател Кейти Дутра добавя метални линии по лилавите цветя за уникално излъчване. 

Хромиран летен дизайн котешко око 

Ако търсите опция, за да се сдобиете с хубав маникюр, опитайте този тренд. 

Ярко червени нокти 

Каквото и да опитвате, рано или късно, винаги ще се върнете към класиката. Просто няма как да сбъркате с класически червен маникюр през лятото! Изберете ярък червен нюанс с нотки на оранжево и се наслаждавайте на страстния нюанс, докато се излежавате на басейна или плажа. 

Черешови нокти 

Маникюр с

Няма нищо лошо да потърсите вдъхновение за летните си нокти, особено когато става дума за маникюр, чийто главни герои са черешите! Независимо дали изберете забавен, контрастен френски завършек или пък едноцветна основа, малките картинки на череши, нарисувани отгоре, са много сладки и те се ще ви изстрелят право нагоре в модната орбита!

Свързани статии

Коментирай