Как да стегнем кожата с помощта на роза Дамасцена

19.09.2024г. / 08 30ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

С напредването на възрастта това, от което има нужда кожата ни е козметика с повдигащ ефект. Серията Roselift на Payot привлече вниманието ни именно с тази своя концепция за двойно лифтинг действие. То се случва благодарение на две супер съставки в серията:

Роза Дамасцена 

Активиране на клетките – Стимулиране на фибробластите.

Олигозахариди от роза реактивират клетъчния метаболизъм на фибробластите, чиято дейност се забавя и отслабва с възрастта.

Проколаген пептид

Възстановяване на плътността – Стимулиране на колагена.

Този пептид целенасочено активира колагена и възстановяването на плътността на кожата, като стимулира производството на колагенови влакна на ниво фибробласти.

Roselift Rose lifting cream
Лифтинг крем

Лифтинг крем с 96% естествени съставки, който стяга, уплътнява и повдига кожата. Формула, обогатена с розови пигментни и озаряващи частици за естествен тен.

Специално формулиран да отговори на нуждите на зрялата и отпусната кожа, Roselift Crème Rose Liftante стяга, уплътнява и повдига кожата, като същевременно подобрява тена и сиянието.

Съдържа лифтинг комплекс, съставен от роза дамасцена и проколаген пептид, който стимулира естественото производство на колаген, който намалява с възрастта.

Екстрактът от роза е богат на олигозахариди и спомага за стимулиране на клетъчния метаболизъм на кожните фибробласти, чиято активност се забавя и отслабва с възрастта. Формулата е обогатена с розови пигментни и озаряващи частици за сияен и естествен тен и фитосквалан - подхранваща съставка, извлечена от маслиново масло. Фитоскваланът действа като воден резервоар и осигурява незабавна и продължителна
хидратация.

В резултат кожата е идеално подхранена, стегната, запълнена и хидратирана. Тенът възвръща естествения си блясък.

Roselift tightening lifting mask
Лифтинг маска за лице

Лифтинг маска за лице с 95% естествени съставки за експресно стягане и повдигане на кожата и преоформяне на лицевия контур. Осигурява хидратация и подхранване на кожата.

Специално формулирана да отговори на нуждите на зрялата и отпусната кожа, Roselift Masque Tenseur Liftant, съдържа роза дамасцена и проколаген пептид със стягащо и лифтинг действие.

Екстрактът от роза е богат на олигозахариди и спомага за стимулиране на клетъчния метаболизъм на кожните фибробласти, чиято активност се забавя и отслабва с възрастта. Проколаген пептидът стимулира естественото производство на колаген, който намалява с възрастта.

Формулата е обогатена със стягащ екстракт от овес и подхранващ восък от роза за повдигане на кожата и предотвратяване на дехидратацията.

В резултат кожата е стегната, подхранена, хидратирана. Само след 15 минути лицевият овал е преоформен, а следите на умора са заличени.

Свързани статии

Коментирай