6 продукта за слънцезащита, за които кожата ще ви благодари

Как да ги купите лесно и да спечелите от това

20.07.2024г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
С козметиката от dm лятото винаги е прекрасно. Визия: dm

С козметиката от dm лятото винаги е прекрасно. Визия: dm

Обичаме летния сезон! Слънчевите дни, почивките на море или в планина, градските партита и приятните мигове с любимите ни хора на открито ни зареждат с много емоции и настроение.

Не бива обаче да пропускаме нещо много важно в грижата за нас и близките ни през лятото, а именно – слънцезащитата. Дори в градска среда трябва да се грижим за здравето и красотата на кожата си.

Лесно, бързо и удобно можем да си набавим необходимите продукти за слънцезащита с помощта на dm. Имаме много причини да използваме приложението на компанията Моят dm: там намираме разнообразие от продукти, вдъхновяващи идеи и полезни съвети, можем да правим списъци и да следим наличностите на желаните продукти в най-удобния ни магазин и много други. Отскоро добавяме още една причина – новата функционалност на приложението, благодарение на която всяка покупка ни носи повече.

Бързаме да споделим за нея на нашите близки, приятели и читатели, за да могат и те докато пазаруват, да спестяват от следващите си покупки. Добрата новина е, че приложението е интуитивно и удобно за ползване (за онези от вас, които все още не го ползват) и от мига на регистрация в него и първите ви покупки, сумите от тях започват да се натрупват. Независимо дали са направени през сайта на dm, Моят dm-App или в магазина след сканиране на клиентския номер от приложението. При достигане на определено ниво се получава талон за отстъпка при следващо пазаруване. Мисля да използвам моята именно при покупката на продукти за слънцезащита.

Ето какво от любимата ми марка SUNDANCE ще добавя в дамската си чанта и в куфара за лятната почивка:

1. Обикновено списъкът ми започва със слънцезащита за лице. Продукт, който заслужава внимание, е флуидът за лице и деколте Sensitiv SPF 50+Има лека и приятна текстура и в същото време осигурява ефективна защита от слънчеви изгаряния. Нежната му формула без аромати го прави подходящ за чувствителните кожи. А дали може след неговото нанасяне да си сложите и лек грим? Определено да!

2. Друг продукт, без който не излизам в летните месеци, е балсамът за устни на SUNDANCE. Той осигурява висока степен на слънцезащита за кожата на устните, която през лятото също е предразположена към изсушаване и слънчево изгаряне. Този балсам е обогатен с един от най-важните витамини за здравето и красотата – витамин Е, който е и мощен антиоксидант. Както останалите продукти на марката, в него не се съдържат парабени, парафини, парфюми и други съставки, които кожата не би искала да получи.

3. Избирам два продукта за слънцезащита за тяло и първият от тях е слънцезащитният крем Sensitiv SPF 50 на SUNDANCE. Усещането при нанасяне е сякаш глезите кожата си със специален мус. Продуктът е подходящ за чувствителна кожа, осигурява 24-часова защита, а най-хубавото е, че предпазва от появата на неприятните пигментни петна. Благодарение на витамин Е кожата на тялото е предпазена от изсушаване.

4. Ако обичате да се забавлявате през лятото, като играете тенис или плажен волейбол, вторият ми слънцезащитен продукт за тяло е точно за вас. Прозрачният слънцезащитен спрей Sport SPF 30 на SUNDANCE, освен че осигурява слънцезащита, предпазва от неприятни миризми благодарение на технологията SymDeo. Още една причина да харесвам този продукт толкова много е, че създава приятно охлаждащо и освежаващо усещане.

5. SUNDANCE има и слънцезащитна козметика за деца. Знаем, че те винаги са нетърпеливи за игри в морето, на пясъка или край басейна, затова трябва да изберем продукт, който се нанася лесно и започва да действа мигновено. Детският слънцезащитен крем Kids Sensitiv SPF 50 е точно такъв. Той има водоустойчива формула, не съдържа парфюм и октокрилен. Подходящ е за нежната и чувствителна детска кожа, без да оставя следи след нанасяне.

6. Как се грижите за тялото си след излагане на слънце? Не подценявайте тази стъпка през летните месеци. Кожата ви ще ви благодари, ако я поглезите с After Sun гелът на SUNDANCE, обогатен с 90% алое вера. Бързо възстановява кожата, подхранва я и не оставя мазни следи. Интензивно хидратира в продължение на 48 часа.

Един от най-удобните начини да си купите тези и други слънцезащитни продукти е като използвате Моят dm-App. Направете своя избор и не забравяйте, че с приложението всяка покупка ви носи повече!

Коментирай