Мисия полезната храна е вкусна

SOO RAW предлага здравословни храни за малки и големи

30.09.2024г. / 12 55ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

През последните години пазарът изобилства от безброй предложения за хапване. Сред огромното предлагане е трудно човек да се ориентира кой продукт е с истински съставки и съответно би могъл спокойно да бъде купен за цялото семейство.

Водени от желанието да подбираме внимателно храната, която приемаме, създадохме марката за чисти храни SOO RAW. Стремежът ни е да ползваме само органични и натурални съставки, които да правят храната не само полезна, но и много вкусна.

Създадохме нашите десерти и полезни крекери с помощта на доказан в областта на десертите шеф готвач, като постепенно надграждаме основата, положена от него, чрез добавяне на нови рецепти, усъвършенствани съчетания и миксове.

Още от самото начало имахме изискване продуктите, които създаваме, да са претърпели минимална обработка, за да може максимално да са съхранили полезните си съставки и да имат благотворно влияние върху здравето. Плодовете и зеленчуците са само сушени, като дори крекерите не съдържат брашна и не са преминали допълнителна термична обработка. Идеята е да можем да осигурим качествена храна за хапване навън, която е подходяща за всички възрасти и е благоприятна за здравето.

Специално за децата създадохме три вълнуващи вкуса детски барчета, които се приемат с огромно въодушевление от тях и подпомагат родителите в мисията да създадат навик при най-малките да харесват полезни храни. Детските барчета са с изцяло органичен произход и не съдържат никакви подобрители, добавки или овкусители – те карат децата да свикнат с натуралния вкус на сушените плодове, ядки и семена, които са в перфектна комбинация и им осигуряват полезна сладост.

В момента пускаме на пазара специална селекция от барове с конопени семена – те осигуряват високопротеинова закуска за подрастващите и едновременно с това имат впечатляващ вкус от череша, мента или малина.

Работим постоянно и надграждаме създаденото до момента, като на всеки няколко месеца пускаме нови вкусове или продукти, като търсим начини за достигане до по-широка аудитория, която постепенно истински да заобича полезната храна.

Още любопитна информация за SOO RAW вижте тук.