Мощен еликсир за силен имунитет през есента

За повече здраве и по-малко вирусни инфекции и настинки

28.10.2024г. / 10 10ч.
Илияна Николова
Мощен еликсир за силен имунитет през есента. Снимка: istock

Мощен еликсир за силен имунитет през есента. Снимка: istock

Есента и зимата са сезоните, в които сме по-уязвими към вирусни инфекции и настинки. Силният имунитет ни е нужен, за да се преборим с атаките на върлуващите вируси и патогени. С промяната на времето и застудяването през есента организмът става по-уязвим към настинки и инфекции. За да подсилите имунитета и съпротивителните сили на тялото е добре да включите един мощен еликсир за силен имунитет през есента. Той съдържа само природни продукти, които притежават изключително силни противовирусни и имуностимулиращи съставки. Благодарение на мощния еликсир ще се радвате на силен имунитет и по-добра устойчивост на вирусни инфекции и настинки.

Какво съдържа мощният еликсир за силен имунитет през есента?

  • Джинджифил;
  • Мед;
  • Канела;
  • Какао;
  • Лимон;
  • Зехтин;
  • Чесън. 

Свързани статии

Всички изброени съставки притежават фантастични противовирусни качества, благодарение на които комбинацията от тях подсилва имунитета.

За да си направите мощен еликсир за силен имунитет, смесете 1 настърган и обелен корен от джинджифил с 2-3 супени лъжици мед и сока от 2 лимона. Разбъркайте добре или пасирайте с пасатор. Към тях добавете 1 чаена лъжица канела, ½ чаена лъжица какао и 1 супена лъжица зехтин. Прибавете по желание и 1 скилидка чесън, предварително ситно пресована. Отново пасирайте до гъста смес. Приемайте от еликсира по една лъжичка 3 пъти на ден.

Съставките в прекрасния мощен еликсир за силна имунна система ще ви помогнат да сте по-устойчиви на атаките на вирусите през есента. По-трудно ще настивате, което ще помогне на имунната система да се справя с атаките на патогените, без да бъде допълнително изтощена от настинки, които отслабват съпротивителните ѝ сили.

Свързани статии

Коментирай