Снимка: Bulgaria ON AIR
„Правих зелена салата за Ерос Рамацоти и папарделе с рагу за Жерар Депардийо.“ – сподели Лео Бианки пред Доника Ризова в ефира на Bulgaria ON AIR. Лео умее да забърква специалитети за всеки вкус.
Готвил е в телевизията, в заведението си, за близнаците си, за жена си. На кулинарния му талант са се насладили не една или две световни звезди. Едни от най-топлите спомени у него оставят Ерос Рамацоти и Жерар Депардийо.
„Когато Ерос Рамацоти дойде, очаквах, че ще е претенциозен човек. Дълго мислех какво да му сготвя. А той поиска само една зелена салата и 3-4 парченца прошуто крудо. Зачуди се дали да не хапне хляб. Предложих му да опита фокача и много му хареса. След това каза, че заради световното турне спазва диета и не си позволява да яде много въглехидрати, нито да хапва късно вечер.“, разказва Лео.
Не пропуска да добави и за още една от последните си срещи със звезда.
Жерар Депардийо също беше в ресторанта. Тогава баща ми приготви папарделе с телешко рагу и много му хареса. Депардийо си тръгна, спомена, че отива на среща с Путин в Москва. След седмица се почука мистериозно на задната врата на ресторанта, отварям и кого да видя – Жерар. Каза ми: „Липсваш ми“. Поканих го отново да се нахрани. Това бе един от най-приятните ми моменти, разказа Лео.
Повече подробности от интервюто на Доника Ризова с Лео Бианки може да видите тук.