Меню

Козуначени пържени филийки

30 август 2015 | 21:00 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
6-7 или повече филийки стар козунак
4 яйца
50 мл прясно мляко
олио или масло
10 мин.

  • Порции: 6-7

Продукти
Приготвяне

След празниците винаги остава козунак, който превръщаме в чудесен десерт, добавяйки му плодове, сироп, сметана и т. н. Днес споделяме една рецепта за козуначени пържени филийки. Нарежете козунака. Разбийте яйцата заедно с млякото и ванилията.

Потопете всяка филийка и я запържете до златисто от двете страни, в добре загрято олио или масло. Сервирайте със сладко, мед, захар.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай