Меню

Маслени брускети с чесън, магданоз и пармезан

15 декември 2016 | 15:10 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
10 филии франзела

125 г масло (1 малък пакет)

3 скилидки чесън

½ връзка магданоз

1 щипка черен пипер 

100 г настърган кашкавал

пармезан за поръсване
20 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Оставете маслото да се размекне на стайна температура. Намачкайте чесъна много добре. Нарежете магданоза на ситно. Овкусете с пипера. Смесете всички съставки с размекнатото масло и разбъркайте добре. Настържете сирената. Намажете брускетите с маслената смес от билки. Поръсете щедро със сирената и печете на слаба фурна около 15 минути или докато хване златиста коричка.

* Забележка: Можете да използвате всякакъв хляб по желание.

Снимка: iStock

Вижте още 9 рецепти за домашни брускети

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай