Меню

Запечени филийки с риба тон

12 януари 2017 | 09:15 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 консерви риба тон в собствен сос
1 стрък целина или зелен лук
черен пипер
сокът на 1/2 лимон
2 супени лъжици майонеза
1 малък домат
настърган кашкавал за поръсване
4 филийки хляб по ваш избор
25 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Изцедете рибата тон в гевгир или голяма цедка. Сложете я в купа и прибавете към нея майонезата, нарязаната целина/лук, черен пипер на вкус и лимоновия сок. В загрят тиган препечете леко филийките. След това ги сложете в тавичка върху хартия за печене и ги намажете с рибната смес.

Поставете едно парче домат и поръсете с кашкавал. Печете в предварително загрята фурна, докато кашкавалът се разтопи.

Снимка: Istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай