Меню

Сочни сандвичи с печено свинско

1 март 2019 | 06:17 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 супени лъжици кафява захар 
3 супени лъжици червен пипер 
1 и ½ супени лъжици чеснов прах 
½ чаша дижонска горчица 
350-400 г свинска плешка без кост 
½ чаша барбекю сос 
10 питки за бургер
60 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Смесете захарта, червения пипер, чесновия прах и добавете сол и черен пипер на вкус. Поставете месото в тава за печене. Намажете го с горчицата, поръсете добре със сместа със захарта и подправките. Покрийте с фолио. Печете в загрята на 120 градуса фурна за около 8-9 часа или на малко по-висока температура за по-кратко време. Когато месото е готово, накъсайте го с вилица и го сервирайте в питките за бургер. По желание можете да добавите пресни зеленчуци.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай