
1 ч.
-
Порции: 6
Пригответе дресинга 30 минути преди да залеете салатата с него. Смесете кафявата захар, соевия сос, сусамовото масло, зехтина/олиото и оризовия оцет в съд за дресинг или гарафа.
Загрейте тиган на средна температура, за да приготвите нудълсите. Запържете ги леко, за да омекнат.
След като бухнат леко ги извадете и ги поставете върху кухненска хартия, за да се отцедят. Уверете се, че сте ги сготвили достатъчно, за да не са твърди като игли. Добавете ги към сместа за салатата.
В голяма купа нарежете айсберга. Начупете вареното пиле и го сложете в купата. Нарежете лука и го добавете заедно с печения сусам. Нека салатата „отпочине“ 10 минути. Залейте с дресинга и сервирайте.
Снимка: iStock
Опитайте още: