60 мин.
-
Порции: 8
Поставете пилешките гърди в йенска тава за печене. Смесете всички подправки в купа, за да направите дресинга. Полейте месото като запазите малко за после. Оваляйте го добре, докато маринатата полепне добре по пилешкото. Покрийте с фолио и охладете в хладилник за около час.
В намазнен тиган запържете месото за няколко минути от всяка страна. Извадете месото, когато се запържи. Нарежете бекона на кубчета и запържете и него.
Междувременно добавете още половин чаша вода към останалия дресинг и разбъркайте.
В голяма купа за салата нарежете марулята, чери доматите, лука, добавете бекона, авокадото и пилешкото месо, нарязано на едри парчета. Залейте с дресинга.
Снимка: Tasty
Вижте още: