Меню

Салата с мариновано пилешко

28 август 2017 | 06:43 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 броя обезкостени пилешки бутчета
1 авокадо
зелена салата
150 г пушен бекон
10-12 чери доматки
малка глава червен лук
За дресинга:
1/3 чаша мед
1/4 чаша дижонска горчица
1 супена лъжица зехтин
2 скилидки пресован чесън
сол, черен пипер на вкус
60 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Направете дресинга. Сложете месото в тавичка и го залейте с час от него, като с ръце разнесете сместа добре по пилешкото. Покрийте с фолио и оставете в хладилника да се маринова за 20 минути.

В добре загрят тиган запържете месото с няколко капки зехтин. След това запържете и бекона. В голяма купа сложете нарязаните зеленчуци, нарязаното месо и овкусете с останалата част от дресинга. Разбъркайте и сервирайте.

Снимка и идея: Facebook Tasty

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай