Меню

Салата „Каталина“

1 май 2019 | 05:45 | Илияна Николова
Добави в любими
500 г телешко 
3 чаши настъргано сирене чедър 
300 г боб от консерва 
2 големи домата, обелени и нарязани 
1 голяма глава лук, нарязана 
1 маруля, нарязана или накъсана 
дресинг за салата „Каталина“
40 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

В голям тиган запържете телешкото в малко масло, като предварително сте го нарязали на по-дребни късове. Прехвърлете го в купа за салата. Изчакайте да се охлади. Добавете настъргания чедър, боба, доматите, лука, марулята. Залейте с дресинга и сервирайте. Рецептата за дресинга, вижте тук.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай