Меню

Салата „Ница“

24 юли 2016 | 10:24 | Илияна Николова
1 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет рукола
3 твърдо сварени яйца
3-4 големи домата
2 зелени чушки
1 глава червен лук Шалот
1 консерва риба тон
черни маслини
филенца аншоа
2 с.л. зехтин
½ с.л. черен пипер
2 стръка ситно нарязан босилек
щипка сол

Продукти
Приготвяне

Нарежете сварените яйца по дължина на парчета. Доматите също е добре да бъдат нарязани на едро. Чушките нарежете на жулиени или на кръгове по избор. Смесете продуктите в голяма купа. Полейте със зехтина и подправките. Накрая добавете за украса няколко филенца аншоа и поръсете със ситно нарязания пресен босилек.

Снимка: Wikimedia Commons

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай