Меню

Бобена салата

27 септември 2006 | 13:06 | Аз жената
Добави в любими
един буркан сварен боб 
един буркан кисели краставички 
една консерва риба "Тон" 
една глава лук

Продукти
Приготвяне

Тази салата ме научи един много добър приятел, който е по професия готвач. Салатата е много бърза за правене, идеална за мезе, одобрявана от всеки, който я е пробвал.

Приготвяне: Лукът се нарязва /едро, дребно както пожелаете, най-добре на колелца/ и се намачква добре със солта. Добавя се намачканата риба заедно с мазнината от консервата. Слага се бобът, нарязаните кисели краставички и се добавят оцет, черен пипер, сол и много джоджен.

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай