Меню

Салата с розови домати и риба тон

3 септември 2017 | 06:49 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
4 големи розови домата
1 брой консерва риба тон
2 глави лук
30 мл зехтин
2 супени лъжици ябълков оцет
3 стръка пресен магданоз
1 стрък пресен копър
Черен пипер
Сол 
Кориандър
7 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете доматите на едри кубчета. Нарежете лука на ситно. Отцедете рибата от соса в консервата. Раздробете я на по-дребни парчета с вилица. Подредете доматите и лука, а върху тях разпределете и рибата. Направете винегрета като смесите зехтина, оцета и подправките, наситнени предварително. Поръсете.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай