Меню

Салата от риба с авокадо

21 август 2008 | 10:19 | Аз жената
Добави в любими
 За 4 порции: 

500 г сварено рибено филе, 1 авокадо, 200 г маслини, 2 мандарини, 4 листа салата, 2 с.л. майонеза, сол, по 3 с.л. гъста сметана и портокалов сок, 2 с.л. накълцани лешници.
20 мин.

Продукти
Приготвяне

Филето се нарязва на парчета. Авокадото без костилката се нарязва на тънки резени, а маслините - на половинки. Мандарините се обелват, разделят се на парчета и се нареждат върху листата от салата заедно с останалите продукти. Полива се със сока. Оформя се с разбитата с майонезата и солта сметана и се наръсва с ядките.

Рецептата е от конкурса "Здравословно и вкусно".

* * *

Салата с риба тон и макарони
Салата Цезар
Салата от аспержи
Салата с авокадо, моцарела и домати

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Дона Мадона ( преди 12 години )
рецептата е от списание"Журнал"бр.33 2008г. ,поне пробвали ли сте я като я споделяте тук с читателките?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар