Меню

Салата от раци с гъби

4 октомври 2009 | 13:29 | Аз жената
Добави в любими
ролца от раци- 100 г
целина – 30 г
зехтин – 8 мл
гъби стерилизирани – 50 г
кисели краставички – 30 г
яйца – 30 г
майонеза “Олинеза” – 30 г
лимон – 50 г
магданоз – 4 г
сол – 0,5 г

Продукти
Приготвяне

Ролцата се нарязват и се сотират за 2 минути. Целината се сварява и се реже на кубчета. Гъбите се режат на резени. Киселите краставички и сварените яйца се нарязват на кубчета.
Прави се сос от зехтин, майонеза, лимонов сок и сол.


Продуктите се смесват, заливат се със соса и се разбъркват леко. Салатата се поръсва със ситно нарязан магданоз и се декорира по желание.

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Гъбена салата с макарони

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай