Меню

Средиземноморска салата с паста, пилешко и рукола

25 април 2018 | 13:05 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет паста
250 г чери домати
200 г печено пилешко
1 тъмнозелена тиквичка

300 г прясна рукола
Няколко черни маслини
Сол
Черен пипер
Зехтин
Балсамов оцет
45 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода за 8 минути. Нарежете печеното пилешко на едри късове. Загрейте мазнина в тиган и в него запържете леко нарязаните на кръгчета тиквички. Нарежете на половинки чери доматите. Отцедете пастата. Оставете я да се охлади. Смесете всички продукти в купа за салата. Овкусете с подправките.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай