Пъстра есенна салата

3 ноември 2015 | 12:00 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 цвекло
1 морков
1 ябълка
1-2 листа зелена салата
стафиди за поръсване
зехтин
пресен лимонов сок
сол, черен пипер
15 мин., 1 салата

Продукти
Приготвяне

Всички зеленчуци се настъргват на фино ренде. Цвеклото се овкусява със зехтин, лимонов сок, сол и черен пипер на вкус. След това зеленчуците се редят на етажи.

Ако разполагате с готварски ринг, може да го използвате за по-прецизно подреждане на салатата. Накрая поръсете със стафиди.

Рецептата е предоставен от Борис Колаксъзов.

Снимка: личен архив

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай