Салата с киноа, царевица и авокадо

16 ноември 2016 | 23:01 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 чаша киноа
1 малка консерва царевица
1 малка консерва черен/червен боб
1 средно голямо авокадо
8-10 чери домати
магданоз по желание
сол, лимонов сок, олио на вкус
30 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Сварете киноата според указанията на опаковката. След това я прецедете и я оставете в купа, за да се охлади. Прибавете изцедените царевица и боб, както и нарязаните домати и авокадо. Овкусете със сол, олио и лимонов сок на вкус. Хубаво е салатата да „почине“ за 10-15 минути преди да я сервирате.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай