Витаминна салата с цвекло, ряпа и ябълка

9 януари 2019 | 10:23 | Илияна Николова
5 от 6 гласа
Добави в любими
1 ряпа
1 червено цвекло
1 морков
1 ябълка
1 лимон
50 г сусам
2 супени лъжици зехтин
1 щипка сол
черен пипер по желание
15 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Настържете ряпата, моркова, ябълката (предварително обелена) и цвеклото. Смесете ги в купа за салата. Разбъркайте добре, за да се смесят. А може и да подредите салатата по цветове за по-интересна презентация.

Добавете сусама. Овкусете с подправките и сервирайте. Изстискайте лимона и го добавете към салатата за вкус.

Снимка: iStock

Още вкусни рецепти вижте на страницата ни във Фейсбук „Ръкохватки – лесни рецепти“

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай