Салата от зелен фасул

4 август 2009 | 21:46 | Аз жената
Добави в любими
2-3 чаши варен зелен (или бял) фасул
1 ч. ч. кисело мляко
1 яйце
2-3 скилидки чесън
зехтин, оцет, сол
черен пипер на вкус
1/2 връзка копър
10 мин.

Продукти
Приготвяне

Тази рецепта е повече лятна, но може да се приготви и зимно време с консервиран фасул. Тя е диетична и полезна, може да се съчетае с различни диети, а освен това е пикантна и много приятна.

Приготвяне:
Пригответе сос от киселото мляко, настърганото яйце, счуканите или нарязани на ситно чеснови скилидки, подправките. Поставете фасула в салатна чиния и залейте със соса. Поднесете с поръсения копър, нарязан на ситно.



Добър апетит!

Продуктите са за 2 порции.

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
MON?KA ( преди 12 години )
ЗА ЗИМНО ВРЕМЕ БЪРЗО ПРЕДЯСТИЕ= ЗЕЛЕН ФАСУЛ ОТ КОНСЕРВА ОТГОРЕ НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И В МИКРОВЪЛНОВАТА ЗА 2 МИН КОЛКОТО ДА РАЗТОПИ КАШКАВАЛА И СЛЕД ТОВА СЕ ЗАЛИВА СЪС СОСЧЕТО ОТ КИСЕЛО МЛЯКО, ЧЕСЪН И БОСИЛЕК ИЛИ МЕНТА.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар