Меню

Лесна мексиканска манджа

28 юни 2014 | 12:18 | Михаела Лазарова
Добави в любими
500 г пилешко месо
1 консерва царевица
1 консерва черен или червен боб
2 червени чушки
2 люти чушки
2 моркова
2 глави лук
сол, черен пипер
50 мл олио
2 супени лъжици доматено пюре

Продукти
Приготвяне

Загрейте мазнината добре и добавете нарязаното месо, предварително овкусено с черен пипер. Запържете от всички страни добре, а след това добавете нарязаните лук и моркови.

След като зеленчуците се задушат, добавете малко вода и оставете да къкри около 10 минути. След това добавете боба, царевицата, чушките и доматеното пюре. Овкусете със сол и щипка кимион. Гответе до пълна готовност на месото.

снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 10 години )