Меню

Бързо пилешко с гъби и чушки

12 август 2016 | 14:09 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
400 г пилешки гърди
1 чаена лъжичка фино смлян кимион
щипка лют червен пипер
сол, черен пипер
олио
бучка масло
4 чушки
500 г пресни гъби печурки или други по ваш избор
2 скилидки чесън
1 глава лук
няколко стърка магданоз
30 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Нарежете пилешкото на фини парчета и го овкусете с кимион, червен лют пипер, сол и черен пипер. Загрейте малко олио в тигана и след това запържете пилето.

След като е готово в същия тиган разтопете малко парче масло и задушете за 7-8 минути нарязаните зеленчуци. Добавете пилешкото и гответе още 5-10 минути. Сервирайте с хрупкав хляб.

Снимка: istock

Опитайте и:

 

 



Как бихте оценили рецептата?
Коментирай