60 мин.
-
Порции: 4
Овкусете бутчетата със сол и пипер и ги оваляйте в брашното. Загрейте малко от двата вида мазнина и ги запържете.
Намалете котлона, добавете соса и малко вода. Похлупете бутчетата под капак и ги оставете така да се готвят известно време.
През това време в друг тиган задушете с останалото олио и масло ситно нарязаните праз лук и гъби. Разбърквайте добре през цялото време. Подсолете зеленчуците и подправете с черен пипер. Намалете котлона. Долейте виното към праза и гъбите и гответе, докато омекне напълно.
Сервирайте като направите канапе от гъбите и лука, върху което да поставите бутчетата. Поръсете със ситно нарязан пресен магданоз.
Снимка: iStock
Вижте още: