Меню

Пиле терияки с три съставки

28 септември 2017 | 05:58 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 пилешки бутчета
1/2 чаша соев сос
1/2 чаша кафява захар
45 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Пилешките бутчета се обезкостяват и месото се нарязва на хапки. В добре загрят тиган с няколко капки мазнина месото се запържва добре от всички страни. След това към него се прибавят соевият сос и захарта. Разбъркайте добре и гответе, докато сосът се сгъсти и месото стане напълно готово. Сервирайте със задушен ориз и свежа салата.

Снимка и идея: Facebook tasty

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай