Меню

Ориз с пиле, гъби и чушки на тиган

19 март 2018 | 07:09 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 чаша ориз
250 г пилешки гърди
3 чаши вода
150 г гъби от консерва
2 супени лъжици соев сос
1 морков
1 червена чушка
1 зелена чушка
сол
черен пипер
45 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Измийте ориза и го отцедете в гевгир. Загрейте мазнината в тиган на средна температура. Нарежете пилешкото на едри късове и ги запържете. След като се зачерви добавете и нарязаните зеленчуци. Разбъркайте. Добавете соев сос и пак разбъркайте. Накрая добавете ориза и подправките, разбърквайте в продължение на 5-6 минути, докато оризът се запържи.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай