Меню

Пилешки гърди с моцарела в доматен сос

9 май 2018 | 06:21 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
4 пилешки гърди
3 супени лъжици оцет балсамико
сол, черен пипер
2 скилидки стрит чесън
няколко свежи листа босилек
6-8 колелца моцарела
600 мл доматен сос
45 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

В тиган загрейте малко зехтин. Сложете овкусените със сол и черен пипер пилешки гърди да се запържат за около 8 минути от всяка страна. След това извадете месото от тигана и сложете в него стрития чесън, оцета, доматения сос и нарязания босилек.

След около 10 минути върнете пилешките гърди в соса. Сложете върху всяка по 1-2 парчета моцарела и поставете капак на тигана, за да се разтопи моцарелата. След това сервирайте.

Снимка: Facebook Delish

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай