60 мин.
-
Порции: 4
Поставете пилешкото месо във вряща вода, за да се свари. Варете, докато месото побелее или около 12 минути. Извадете месото и го отцедете. Оставете настрана да изстине и го накъсайте на дребни парченца. Разбъркайте го с нудълсите.
В отделна купа смесете гъбения, пилешкия бульон и сметаната. Подправете със сол и пипер. Разбъркайте сместа и залейте пилето с нудълсите.
Разтопете маслото на средна температура. Добавете го към крутоните и разбъркайте, така че да полепне добре по тях. Добавете и тях към сместа.
Прехвърлете всичко в тава за печене или йенска купа с капак и печете в загрята на 180 градуса фурна за 30 минути.
Снимка: iStock
Вижте още: