Меню

Пиле на скара с мед и горчица

11 август 2019 | 05:27 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1/3 чаша дижонска горчица
¼ чаша мед
2 супени лъжици майонеза 
1 чаена лъжичка сос барбекю (готов)
4 броя пилешки гърди без кост на половини
60 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте скарата на средна температура. В купа смесете всички продукти. Разбъркайте добре, докато се получи гъст сос. Отделете малко количество от него в по-малка купичка и оставете настрана. Потопете пилешкото в голямата купа да се маринова за 2-3 часа. Намазнете грила. Печете пилешките гърди по 20 минути от всяка страна, като обръщате междувременно. Намазвайте със заделения сос на всеки 10 минути, за да остане месото сочно и добре овкусено.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай