Меню

Пълнено авокадо с пилешко, домати и пармезан

10 октомври 2019 | 09:10 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 броя авокадо, нарязани на половина и издълбани 
2 броя сварени пилешки гърди, настъргани 
300 г крема сирене
¼ чаша нарязани домати
¼ чаена лъжица сол
¼ чаена лъжица черен пипер 
1 щипка лют червен пипер 
½ чаша настърган пармезан
60 мин

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Издълбайте авокадото и нарежете сърцевината. Подредете 8-те половини в тава за печене. Сърцевината смесете с пилешкото, крема сиренето, нарязаните домати, солта, пипера, лютия пипер. Разбъркайте добре, за да се смесят. Напълнете всяка половинка авокадо с плънката. Покрийте добре с пармезан. Печете в загрятата фурна до златисто.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай