60 мин
-
Порции: 6
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете тава за печене с мазнина. В тиган на средна температура разтопете маслото и сотирайте лука. Добавете чесновия прах и нарязаните люти чушки, бульона и сметаната. Разбъркайте добре. Запазете ¾ от соса настрана. Останалият сос прехвърлете в тигана. Добавете пилешкото и ½ чаша от чедъра. Разбъркайте добре.
Напълнете всяка тортиля с плънката и завийте на руло. Подредете ги в подготвената тава. В малка купа смесете запазените ¾ сос с млякото. Залейте енчиладите в тавата със соса. Покрийте с останалото сирене чедър. Печете за 30 минути до златисто.
Снимка: iStock
Опитайте още: