Меню

Пиле с горчица и гъби

2 октомври 2009 | 13:28 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пиле или разфасовка по вкус
200 г гъби
майонеза и горчица “Олинеза”
бира, чер пипер, сол, масло, олио

Продукти
Приготвяне

Парчетата пиле се овкусяват със сол и черен пипер. Намазват се с по малко майонеза и много горчица. Гъбите се запържват леко с краве масло. В тава се нареждат парченцата пиле, гъбите, краве масло + малко олио и обилно бира. Покриваме с фолио. Пече се на 220 градуса, като първите 15 мин. тавата е с фолиото, после то се маха, за да се зачерви месото. Ястието се сервира наръсено с магданоз.

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Кекс със пушено пиле, кисели краставички и гъби

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай