Меню

Рецепта за сач

9 септември 2012 | 14:37 | Аз жената
Добави в любими
Продукти:
2-3 кг месо (различно) – пилешко филе, карначета, свински пържоли, свинско месо, нарязано на парчета
0.5 кг гъби
0.5 кг чушки – червени и зелени
2-3 моркова
0.5 кг лук
2-3 домата
100 г кашкавал
чубрица
подправки
1 ч. ч. бяло вино

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Нарязаното на кубчета месо и пържолите се изпържват. Загрявате сача и ги слагате вътре на слаб огън. След като се получи златистият загар и след като сте опитали няколко парчета, за да видите дали са готови, може да сложите лука и чушките, доматите, гъбите, морковите, нарязани на кръгчета. Всичко това се изпържва в сача, прибавят се и подправките и 1 чаша бяло вино. Накрая събирате всичко и най-отгоре се поръсва с кашкавал и се слага в поставката и се сервира. Бон апети!

Рецептата е от конкурса „Кулинарни изкушения с Philadelphia “.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай