Меню

Пържоли със сирене и зеленчуци

7 януари 2015 | 12:15 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4-6 свински пържоли
1-2 топки моцарела или 150 г синьо сирене
10 червени чушки
3-4 големи глави лук
10 скилидки чесън
сол, черен пипер
зехтин
40 мин.

  • Порции: 4-6

Продукти
Приготвяне

Начукайте с чукче за месо пържолите и ги овкусете със сол и черен пипер. В тиган загрейте добре зехтина. Задушете за няколко минути нарязаните лук и чушки и целите скилидки чесън.

След това отделете зеленчуците и изпържете месото. Когато е готово, върнете в тигана зеленчуците и поставете върху месото моцарелата/синьо сирене нарязано на колелца. Когато сиренето се разтопи леко може да сервирате ястието.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
vijdam kakvo e - igra na nadhitriane ili nameci s nasilie ,,,,ne mi se komentira ,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар