Меню

Запържена наденица с брюкселско зеле

4 април 2015 | 10:40 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
3 пушени наденици, нарязани на кръгчета
1 глава лук, нарязана на ситно
500 г брюкселско зеле
1 супена лъжица олио
сол и черен пипер на вкус
45 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Загрейте олиото в тиган на средна температура. Запържете наденицата и лука. Разбърквайте непрекъснато, докато лукът стане полупрозрачен или около 10 минути. Добавете брюкселското зеле и гответе за още 10 минути.

Накрая подправете със солта и пипера.

Забележка: По желание гарнирайте с картофено пюре.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай