Меню

Запечени котлети с картофи и кашкавал

1 юни 2019 | 05:29 | Илияна Николова
5 от 5 гласа
Добави в любими
1 супена лъжица олио
6 бр свински котлети без кост
1 л гъбен бульон
1 чаша прясно мляко
4 големи картофа, тънко нарязани на филийки
½ чаша нарязан кромид лук
1 чаша настърган кашкавал
60 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. В тиган загрейте мазнината и запържете месото. Отделно в голяма купа смесете бульона и млякото. В намазнена тавичка за печене подредете картофите и лука. Върху това канапе поставете котлетите и изсипете сместа с бульона и млякото.

Печете 30 минути в предварително загрятата фурна. Малко преди да извадите от фурната поръсете с кашкавала и печете, докато хване коричка.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай