Меню

Свинска яхния с два вида чушки

13 октомври 2016 | 17:29 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г свинско, нарязано на едро 
3 бр. едри зелени чушки, нарязани
3 бр. едри червени чушки, нарязани
2 глави лук, нарязани
1 супена лъжица олио
1 щипка сол
2-3 скилидки чесън, намачкани
120 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Нарежете продуктите след като сте ги измили. Поставете ги в дълбока тенджера и залейте с вода, колкото да покрие. Сварете ги на среден огън. След като свинското омекне и промени цвета си, прибавете нарязания на ситно лук. Поръсете със сол и пипер и разбъркайте продуктите добре.

Гответе до сгъстяване на образувалия се сос. Десетина минути преди да свалите от котлона добавете и ситно счукания чесън. Отново разбъркайте и гответе до готовност.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай