Меню

Печен черен дроб с лук

1 февруари 2017 | 12:48 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ кг пресен черен дроб
1 глава лук
1 щипка черен пипер
1 щипка сол
50 мл олио
40 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете черния дроб на едри късове. Оваляйте ги в подправките. Подредете в намазнена с олиото тавичка. Нарежете лука на шайби и разпръснете върху дроба. Печете на средна температура за около 40 минути. При нужда покрийте с фолио, за да не загори. Можете да запечете дроба и на грил като го увиете заедно с подправките и олиото във фолио.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай