2 ч.20 мин.,6-8
Месото и зеленчуците се нарязват на по-едри парчета. В тиган с малко мазнина задушете месото и след това добавете към него зеленчуците и подправките. Когато поомекнат сложете виното и бульона (трябва да покрият леко съставките).
След минута-две снемете от огъня, прехвърлете в тавичка, покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна на 220 градуса.
Когато месото е почти готово, добавете доматите от консерва, разбъркайте и наредете моцарелата нарязана на кръгета. Печете до готовност. Сварете спагетите. Когато сервирате сложете най-напред малко от тях в чинията, а отгоре от месото със зеленчуците.
Рецептата е предоставен от Борис Колаксъзов.
Снимка: личен архив
Опитайте и: