Определиха за най-сексапилна TV водеща Симона Първанова

26.04.2010г. / 12 37ч.
Аз жената
Определиха за най-сексапилна TV водеща Симона Първанова

Водещите Вихра и Даниела сюрпризираха приятно тяхната колежка от “Планета Тв” – Симона Първанова, като в ефир обявиха, че точно блондинката е най-сексапилната водеща в България според тях.

В самото начало на предаването половинката на Андрей сподели, че с Вихра са преценили за най-достойна претендентка сред номинираните в категорията именно лицето на “Лабиринт”. Затова по време на излъчването “отчаяните съпруги” връчиха наградата, която спечелиха за “Най-секси ТВ водеща 2010” на г-ца Първанова.,
Симона благодари от сърце на двете чаровни дами за милия жест, който видимо я развълнува.
“Очарована съм от това искрено признание на Дани и Вихра, изненадата ме трогна много силно. Те са прекрасни момичета и с този жест ми показаха колко близък вътрешен свят имаме. Доброто отношение, позитивната нагласа и слънчевите усмивки разкриват хармоничната душевност”, сподели след предаването амбициозната млада дама.
Половинките на Иван и Андрей бяха поканили Симона като гост в съботния следобед за да разнищят темата доколко финансовото положение на хората определя приятелския кръг и интимните им взаимоотношения и за да обсъдят новите съквартиранти в къщата на “Биг Брадър”.

Фото поглед

* * *

Красива софиянка стана "Мис България 2010"
Моден бутик отвори Весела Тотева
Прическите в медно русо и огнено червено през 2010-а
Червените чанти – хит за пролет 2010

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
oтвратена ( преди 11 години )
просто ще взема да повърна!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар