Безплатен двудневен курс по плетене на 2 игли

25.05.2010г. / 09 39ч.
Аз жената
Безплатен двудневен курс по плетене на 2 игли


По случай 1 Юни – ден на детето работилница „Бонбонета“ организира безплатен двудневен курс по плетене на 2 игли в гр. Велико Търново.

 

Колко млади жени познавате, които умеят да плетат на 2 и 5 игли. Малко ли са?
Сега ще се увеличават с инициативата ни курса по плетиво да обиколи страната ни.

Първият избран град е Велико Търново. Домакин на събитието е училището за родители „HappyMums“. Всички в града го познават от курсовете му да подготвя и забавлява жените станали майки.

Какво по-хубаво забавление за една майка, от това, докато спи рожбата й тихо в люлката – тя да плете? Не знаете какво е усещането ли? Елате и ще разберете! 

За повечето плетачи плетенето е като низане на броеница.
Броенето на бримки кара човека да забрави проблемите си и да се задълбочи в схемите. Всяка жена отпочива по различни начини. Ако вече сте опитали да бродирате, шиете и какво ли не, но все още не знаете какво е да плетете, опитайте и се забавлявайте!

Дали плетенето ще е новото Ви хоби, може да разберете, ако посетите двудневния безплатен курс на 4 и 5 юни 2010 г. в хотел „Панорама“, Велико Търново, от 10.00 часа.
Лектор е дизайнерката на плетива и собственик на работилница „Бонбонета“ – Ваня Бонова – Маринова.

Всички участници освен знанията ще получат много подаръци от фирмите: „Кардена-Текс“, „Коутс – България“, „КМС Трейд“, „ХобиЯрн“, и „Аксиома М“.

За записвания тел.: 0887 704 786, 0878 704 781 и e-mail: t_kalushkova@abv.bg

Събитието се организира със медийното съдействие на вестник „Всичко за семейството“, www.az-jenata.bg, www.sharenobg.com.

Вижте фото поглед

* * *

Плетене – то било лесно
Бродерия, поаланс, плетене на пет и една куки
Отказване от тютюнопушене с гоблени
Шев, гоблени, плетиво – тема във форума

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Деница ( преди 11 години )
Много ще се радвам ако подобна хубава инициатива има и в град София и със сигурност ще се възползвам от възможността! :))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
dodo от РЪКАВИЧКА ( преди 11 години )
Браво на Бонбонета!!!!И да ви подсетая - време е за Нашия Световен ден на плетенето на открито!В София - 12 юни, до Лятната естрада в Борисовата градина от 10,00 часа... и плетене без край:) Присъединете се!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар