Az-Deteto.bg навършва 8 години

28.05.2010г. / 16 21ч.
Аз жената
Az-Deteto.bg навършва 8 години

Българският детски портал Az-Deteto.bg ще отпразнува своя осми рожден ден с голям детски празник на 30 май 2010 г., от 11 ч, в Зоопарк София, при колибката на понито Вихър. Поканени са всички деца и родители, малки и големи приятели на сайта, медии и партньори.

Ще има много песни, танци, конкурс за рисунка на асфалт, състезание за най-точен стрелец и много други забавни игри – разбира се с много подаръци и награди. Партньори на детския празник на Az-Deteto.bg са Победа АД с кексчетата Super Bravo, ЕОН Ентъртейнмънт с играта Мисия Нърф, Софарма Трейдинг с детски витамини Jamieson и MTel с Prima4Kids.

От самото си създаване преди 8 години сайтът за деца Az-Deteto.bg разчита много на мнението и желанията на своите най-важни потребители – децата . Един любопитен пример от последния месец е анкета, проведена в сайта, коя известна личност децата биха искали най-много да видят представена с интервю. Резултатите са категорично в полза на премиера Бойко Борисов, следван с 2 пъти по-малко гласове от Слави Трифонов и Лили Иванова. В топ-предпочитанията на децата попадат още Преслава, Миро, Бате Енчо, Димитър Бербатов, президентът Георги Първанов, Димитър Рачков и Мария Игнатова. Само по едно от всички над 200 деца, участвали в анкетата, искат да научат нещо повече за бившия премиер Сергей Станишев и за министъра на образованието и науката Сергей Игнатов.

„През тези 8 години, които отминаха съвсем неусетно, Az-Deteto.bg се превърна в любимия сайт на българските деца, родители и учители“ – споделя Жюстин Томс, главен редактор на портала. „Радваме се, че постигнахме този успех, отстоявайки нашите ценности и приоритети – безопасността на децата в Интернет, забавното и образователно съдържание с чисти авторски права, стимулиране на еко-възпитанието и на толерантността към различните, добронамереното и приятелско отношение към съучениците, уважението към родителите и учителите, заниманията със спорт и изкуства.“

Коментирай