Енрике Иглесиас пристига за безплатен концерт в София

09.09.2010г. / 09 32ч.
Аз жената
Енрике Иглесиас пристига за безплатен концерт в София

Испанският секс символ Енрике Иглесиас ще представи някои от най-големите си хитове на безплатен концерт в столицата. Известният певец и британската група Sugababes ще изпълнят съвместен концерт на 29 септември 2010г. Мястото на събитието ще е зад музей "Земята и хората" в столицата. Съоръжението ще бъде разположено в парковото пространство зад музея, като площта за провеждане на концерта е около 18 хиляди квадратни метра.

Началото на безплатния концерт по повод 15-ия рожден ден на М-Тел е обявено за 19:00 часа на 29 септември, като се очаква да бъде с продължителност от 3 часа.

От Иберийския полуостров и по-конкретно от испанското издание "20 минути”, пък излезе новина, че Енрике Иглесиас ще направи дует с български изпълнител. Името на Мария Илиева се спряга в испанското издание като възможна дуетна половинка на певеца. Според испанската преса, Енрике е решил да проучи страната ни преди участието си в София в края на септември и чрез YouТube попаднал на нейни клипове, които много му допаднали.

***

Мария Илиева с нов сингъл

Фестивал на индийското кино през октомври


Коментирай
134 rate up comment 1 rate down comment
Вяра ( преди 11 години )
много се радвам че Енрике Иглесияс ще пее но ме е яд че няма да мога да отида но да се надяваме че пак ще доиде
отговор Сигнализирай за неуместен коментар